Yoga för kvinnor – kvinnokraft

Yoga för kvinnor – kursstart- en början på en inre resa? – 8 träffar under en termin.-

Early bird pris innan 28/6 2018 2350kr

Inom kundaliniyogan finns det mycket vishet och kunskap om hur vi som kvinnor fungerar och vad vi behöver för att vara lyckliga och må bra. Under denna kurs kommer vi att göra yogaövningar, kriyas och meditationer som är speciellt bra för kvinnor. Vi kommer även att lära oss att ta in yoga i vardagen och använda underbara kraftfulla yogatekniker på egen hand. Du väljer själv vilken nivå du vill lägga kursen på,hur mycket eller lite yoga du vill göra emellan gångerna.

Lära dig yogapass som balanserar ditt hormonsystem

Våga flöda med livet som det

Hitta mer glädje i livet.

Förstå dig själv bättre, vad får dig att växa och vad håller dig tillbaka?

Visa mer kärlek till dig själv!

Inspiration att öva yoga hemma.

Stärka, balansera och öppna upp med hjälp av yoga

Desarmera minnen som är jobbiga och har övertag om ditt sinne

Möta andra kvinnor och dela deras livserfarenheter

Etablera en hälsosam livsstil som ger dig livsenergi

Denna kurs kräver inga förkunskaper.

Träffar dessa datum, (onsdagar 18:00-20:00) 8/8, 22/8, 5/9, 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11

(Med reservation för eventuella ändringar i schemat)

Du får dessutom ett klippkort på yoga (5 tillfällen) som gäller på mina kundaliniyogalektioner på ordinarie drop in schema (giltigt under kursperioden).

Investering: 2850 kr (inklusive moms)

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas inom 10 dagar mot faktura, är du i behov av att dela upp fakturan på två så meddela mig detta. Anmälan görs till: muskelbyran@live.se uppge fakturauppgifter och att det avser kursen ”Yoga för kvinnor”

Alla yogapass delas efter klasserna från mig till er på mail eller i vår dolda facebook-grupp” Där kan vi också emellan tillfällena vi träffas motivera och inspirera varandra.

MuskelByråns lokal finns på Hagavägen 16f. En yoga och hälsostudio som jag driver, här buds du på yogite och fika i samband med kursen. Här finns yogamattor, meditationskuddar och filtar och ett trygt utrymme för dig att växa som individ.

Jag som leder dig heter Katrin Sjöström (Narayanot Kaur) och är internationellt licensierad kundaliniyogalärare, mediyogainstruktör, massageterapeut, mindfulness och mindfuleating-instruktör. Jag har också en kandidat i pedagogik och snart en magisterexamen i hälsa och livsstil.

Lämna en kommentar